Ervaringen van cliënten

"Gedurende het re-integratietraject op mijn werk heeft Wietske mij stap voor stap begeleid en geholpen bepaalde patronen te herkennen en deze te doorbreken. Met haar kennis, kunde en inzicht op het gebied van HR, Therapie en Coaching heeft Wietske mij vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Ik heb op een plezierige manier kennis mogen maken met een aantal doeltreffende technieken die zij toepast. De energie en veerkracht die aan het begin van mijn herstelperiode ontbraken heb ik met de juiste behandeling en het nemen en geven van tijd terug kunnen vinden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit proces met Wietske heb mogen doormaken" (vrouw, 38 jaar)

 

"Mijn leven stond op zijn kop als gevolg van een aantal traumatische gebeurtenissen. Ik stond onderaan mijn berg met een loodzware rugzak gevuld met verdriet en onvermogen. Ik moest die berg op, want daar was rust. 

Na verschillende sessies met Wietske is deze berg een vlak landschap geworden, waar ik kan zien waar ik heen ga en mijn eigen route kan bepalen. Op mijn rug zit een rugzak gevuld met handvatten om tegenslagen te verwerken en een enorme hoeveelheid zelfvertrouwen. Wietske heeft verschillende technieken laten zien, die ieder afzonderlijk makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Iedere sessie was weer anders met steeds weer nieuwe inzichten en technieken.

Wietske is erg betrokken en empathisch en neemt alle tijd voor je. Daardoor kreeg ik direct een vertrouwd gevoel en kon ik openstaan voor mijn "ontdekkingsreis".

Ik heb in mijn leven al wat therapieën en zelfs gesprekken met een psychiater gehad. Niemand heeft me tot nu toe kunnen helpen en kunnen laten zien waar de kern van mijn problemen ligt. Geen enkele therapeut heeft dat voor elkaar gekregen. Behalve deze bijzondere vrouw! Wietske, nogmaals bedankt!" (vrouw, 41 jaar)

"Mijn ervaring is heel erg goed geweest. Ik kwam met een hulpvraag, maar uiteindelijk bleek er een veel diepere kernvraag onder te zitten. Deze kernvraag heb ik in hele fijne stappen mogen vinden. Daarna zijn we hiermee aan de slag gegaan. Om mijn kernvraag te beantwoorden heeft Wietske verschillende technieken toe kunnen passen die mij super veel inzicht hebben gegeven. Ik ben met veel innerlijke rust en met prettige handvatten de deur uit gegaan. Wietske is heel doelgericht bezig geweest met mij en er was een ontzettend prettige, ontspannen en humorvolle sfeer. Helemaal passend bij wie ik ben." (man, 35 jaar)

"Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat ik met jouw hulp voor elkaar heb gekregen. Ik ben intussen zelf al ver gekomen en heb een mooie nieuwe start kunnen maken, nu nog de laatste stapjes, maar daar heb ik alle vertrouwen in! Je bent een fantastisch mens om mee te werken, dank je wel!" (vrouw, 31 jaar)

"Toen ik bij Wietske kwam had ik een forse burnout. Ik was op, uitgeput en wist niet waar ik nog moest beginnen. In het begin heeft Wietske mij geholpen te ontspannen en geleerd hoe ik voor mijzelf kon kiezen en niet door hoefde te blijven rennen. Ze heeft me ook geholpen met de communicatie naar mijn werkgever, want dat vond ik spannend. Toen ik wat meer tot rust was gekomen, hebben we gewerkt aan mijn hulpvraag en mijn doel en daar ben ik erg goed bij geholpen. Jeetje, wat een inzichten heb ik gekregen en wat heb ik veel geleerd! Hier heb ik voor altijd plezier van! Ik ben dankbaar" (man, 26 jaar)