top of page

Algemene informatie

tarieven

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Je kunt dan ervaren of het klikt en ik kan je (meer) uitleg geven over mijn aanpak. Een telefonische kennismaking is gratis.

 

Let op: Ik kies er bewust voor om volledig op maat gepaste begeleiding te verzorgen zonder restricties en eisen van 'derden'. Dit betekent dat de sessies niet (deels) worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Particulieren:

Intakegesprek: € 150,--. Eventuele vervolgsessies: € 150,-- per sessie van 1,5 uur. Duurt een sessie langer dan 1,5 uur, dan reken ik hiervoor € 25 per 15 minuten. Deze bedragen zijn inclusief BTW. 

De voorbereiding en uitwerking van de sessies zijn bij het tarief inbegrepen. Van bepaalde sessies bied ik, afhankelijk van de gebruikte techniek vrijblijvend een uitvoerig persoonlijk sessieverslag aan. Mijn tarievenblad inclusief annuleringsvoorwaarden vind je hier, dit stuur ik mee met de bevestiging van de eerste afspraak.

Bedrijven: De kosten voor een intakegesprek en eventuele vervolgsessies bedragen € 150,-- per uur, exclusief voorbereiding en verslaglegging. Deze bedragen zijn exclusief BTW

 

De kosten voor een 'losse' afspraak voor een 1 op 1 familieopstelling of EMDR (zie hier) bedragen € 200,--inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

bottom of page