Algemene informatie

tarieven

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Je kunt dan ervaren of het klikt en ik kan je (meer) uitleg geven over mijn aanpak. Een telefonische kennismaking is gratis.

 

Particulier:

De kosten voor een intakegesprek en eventuele vervolgsessies bedragen € 121,-- per sessie van 1,5 uur. Duurt een sessie langer dan 1,5 uur, dan reken ik hiervoor € 36,30 per 30 minuten. Deze bedragen zijn inclusief BTW. 

De voorbereiding en uitwerking van de sessies zijn bij het tarief inbegrepen. Van bepaalde sessies ontvang je, afhankelijk van de gebruikte techniek een uitvoerig persoonlijk sessieverslag. 

Ik vind het belangrijk dat mijn hulp voor iedereen toegankelijk is. Heb je moeite om het tarief te betalen, dan kunnen we uiteraard een afspraak 'op maat' maken.

Bedrijven: De kosten voor een intakegesprek en eventuele vervolgsessies bedragen € 150,-- per sessie van 1,5 uur.

Duurt een sessie langer dan 1,5 uur, dan reken ik hiervoor

€ 50,-- per 30 minuten. Deze bedragen zijn exclusief BTW

 

De kosten voor een 'losse' afspraak voor een 1 op 1 familieopstelling of EMDR (zie hier) bedragen € 150,--inclusief BTW.

Ik kies er bewust voor om volledig op maat gepaste begeleiding te verzorgen zonder restricties en eisen van 'derden'. Dit betekent dat de sessies niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.